Повече не можете да излезете от приложението YouTube за Android

Google въвежда режим „инкогнито“ за приложението YouTube на Android по време на писането; Режимът „инкогнито“ на YouTube работи подобно на режим „инкогнито“ (частно сърфиране) в Google Chrome, тъй като блокира записването на активността на локално ниво.

Режимът „инкогнито“ е достъпен само за регистрирани потребители. Историята на сърфиране и гледане не се записва, когато е активна. Въпреки че това не гарантира 100% поверителност, той гарантира, че вашата дейност не е свързана с вашия акаунт в Google или YouTube.

Потребителите на Google в Android, които изпълняват приложението YouTube, ще забележат, че бутонът за излизане е заменен с опция „Включване на инкогнито“.

youtube app android incognito

Приложението YouTube показва напомняне „сте инкогнито“ в долната част на екрана, когато режимът „инкогнито“ е активиран. Приложението ви показва подкана при първия път, когато активирате режима, който обяснява какво прави и не прави, но не дава никакви указания как да излезете от акаунт.

Можете обаче да превключвате между различни акаунти.

Забележка : Ако вашата интернет връзка не е най-бързата, може да видите опцията за излизане, когато включите или изключите режима „инкогнито“. Опцията за излизане се показва, докато иконата на профила или иконата за инкогнито не се показват.

YouTube изтрива данните за дейността от сесията „инкогнито“, когато излезете от сесията.

Ходили сте в инкогнито

Когато изключите Incognito или станете неактивни, вашата активност от тази сесия ще бъде изчистена и ще се върнете към последния използван акаунт.

Вашата дейност все още може да бъде видима за вашия работодател, училище или доставчик на интернет услуги.

Някои функции в YouTube, абонаментите например стават недостъпни, докато сте в режим „инкогнито“. Други части на приложението може да ви напомнят, че активността не се записва. Когато отворите търсене, YouTube ви напомня, че историята на търсенията е поставена на пауза, докато режимът е активен.

Режимът „инкогнито“ се изключва автоматично след период на неактивност. Можете да излезете от режима по всяко време, като докоснете иконата „инкогнито“, която се показва вместо иконата на профила, и изберете „изключете инкогнито“.

Как да излезете?

Актуализация : Очевидно все още има начин, но той е доста скрит. Изберете Платени членства от менюто, натиснете отново менюто и там имате опцията за излизане.

Режимът „инкогнито“ предлага подобна функционалност, като първо да не влизате в YouTube. Използването на Google без влизане ограничава донякъде функционалността на сайта: не можете да използвате абонаменти, съобщения или да използвате друга функционалност на сайта, когато не сте влезли в акаунт.

Опцията за включване или изключване на режим „инкогнито“ замества опцията за излизане в приложението YouTube. Изглежда няма опция да излезете от приложението YouTube, след като сте влезли в режим и режим „инкогнито“ става достъпен на устройството.

Не можах да намеря опция в приложението, за да изляза извън гореспоменатата грешка при лаг при превключване между нормален и режим „инкогнито“. Ако знаете за начин, моля да ме уведомите и аз ще добавя инструкции за това в статията.

Сега ти : Какво мислите за премахването на опциите за излизане?